Τρόποι Πληρωμής

 Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 1)  Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό, που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας, στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της IDoc είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω Web Banking.

Τα εμπορεύματα θα αποστέλλονται εφόσον πρώτα έχει κατατεθεί το ανάλογο ποσό της παραγγελίας και επιβεβαιωθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο του IDoc και έχει αποσταλεί και το καταθετήριο στο email μας : sales@idoc.gr 

Στην κατάθεση πρέπει να λάβουμε όλο το ποσό για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα θα πρέπει όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας(OUR), παραλήπτης, ή και οι δύο (SHARE) ) να επιλέξετε «Αποστολέας».

Αν δεν λάβουμε όλο το ποσό καθαρό χωρίς κρατήσεις δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, η πληρωμή θα πρέπει να γίνει εντός 2 ημερών,  σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός 2 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού:  52 4807 5093 781

IBAN: GR57 0172 2480 0052 4807 5093 781

Δικαιούχος: ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τράπεζα Εθνική 

Αριθμός Λογαριασμού:  3720 0530 311

IBAN: GR68 0110 3720 0000 3720 0530 311

Δικαιούχος:  ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2) Πληρωμή online με πιστωτική – χρεωστική κάρτα

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Vivawallet η οποία είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Vivawallet, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

Το κατάστημα μας δεν υποστηρίζει δόσεις.

Σε περιπτώσεις online πληρωμών ή καταθέσεων, υπόχρεος για την παραλαβή του προϊόντος είναι μόνο ο κάτοχος της κάρτας/τραπεζικού λογαριασμού, επιδεικνύοντας την ταυτότητα του για να γίνει η ταυτοπροσωπία από την εταιρεία courier.