Όροι τιμολογίου βάση ΠΟΛ 1150 άρθρο 39A

Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε από τον πελάτη να μας στείλει μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected] την παραγγελία του επισυνάπτωντας τα παρακάτω : 

1.) Ονοματεπώνυμο. 

2.) Τηλέφωνο επικοινωνίας.

3.) Τον κωδικό του προιόντος για το οποίο ενδιαφέρεται.

4.) Tην ταυτότητα του δικαιούχου του τιμολογίου έγχρωμη και από τις δύο όψεις. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 5KB και να είναι σε μορφή *jpg.)

5.) Eπικυρωμένο έγγραφο τραπέζης που αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ, ή εναλλακτικά εκτύπωση από το Taxis με τους βεβαιωμένους λογαριασμούς της επιχείρησης με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας.

6.) Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου επιχείρησης) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 125KB και να είναι σε μορφή *pdf.)

7.) Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis ( Στοιχεία μητρώου νομικού ή φυσικού προσώπου) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 125KB και να είναι σε μορφή *pdf.)

Για την διάρκεια του ελέγχου η οποία μπορεί να διαρκέσει από 15 εως 30 εργάσιμες ημέρες, η συσκευή ΔΕΝ δεσμεύεται παρά μόνο μέτα την έγκριση από το αρμόδιο τμήμα.

Με την ολοκλήρωση του έλεγχου θα σας αποσταλεί στο e-mail σας προτιμολόγιο με το ακριβές ποσό κατάθεσης αποφορολογημένο (άρθρο 39Α) ή όχι αναλόγως τί δικαιούστε.

Προς ενημέρωση, το κατάστημα μας ΔΕΝ είναι σημείο παραλαβής.Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου,η παραγγελία σας θα αποσταλλεί στην διεύθυνση της έδρας της επιχείρησής σας.

Στο τέλος η παραγγελία είναι έγκυρη μόνο αν εξοφληθεί συνολικά μόνο μέσω κατάθεσης από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό.

*Μην προβείτε σε κατάθεση εαν δεν λάβεται email με το προτιμολόγιο.

** Οι παραγγελίες που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις  θα θεωρούνται παραγγελίες με 24% ΦΠΑ και δεν θα τροποποιούνται εκ των υστέρων  .

** *Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται σε πελάτες Λιανικής και όχι σε μεταπωλητές η επιχειρήσεις με σχετικό ΚΑΔ. Μέγιστη διάθεση, 1 προϊόν ανά καταναλωτή (ΑΦΜ) ανά έτος. Η αποφορολόγηση γίνεται από την αρχική τιμή προϊόντος.